NL steunfonds IBISS Foundation maakt doorstart

2017 was een enerverend jaar voor het steunfonds. De aanhoudende politieke en economische crisis in Brazilie leidde voor IBISS Rio tot grote financiële problemen, die het voortbestaan van de organisatie in gevaar brachten. Toch deed IBISS Rio heel goed werk en met opmerkelijk goede resultaten. Dit kon gebeuren dankzij de donaties van het NL steunfonds en van andere NL fondsen.

Ook het steunfonds IBISS Foundation in Nederland verkeerde regelmatig in zwaar weer. Met hulp van de stichting Huize Buitenveldert zal het bestuur in 2018 een doorstart maken.


Dank aan donateurs, sponsors en vrienden!

Wij danken de donateurs, sponsors en vrienden van het NL steunfonds en van IBISS Rio voor uw financiële en morele steun in het afgelopen jaar. Wij wensen u alle goeds voor een gezond en gelukkig nieuw jaar. In 2018 hopen wij opnieuw op uw steun te kunnen rekenen. Update website

Het bestuur werkt aan de update van deze website. Dit is essentieel tbv de informatievoorziening aan bestaande donateurs en om nieuwe donateurs aan te trekken. Heeft u opmerkingen: mail ons via de link onder Contact: https://www.ibiss.info/contact/


Door het NL steunfonds gesteunde IBISS projecten: Casa Sao Francisco en Sou Menina e Mae
Sinds 2015 steunt IBISS Foundation twee IBISS projecten in Rio: de creche Casa Sao Francisco en het meisje-moeder project Sou Menina e Mae. Lees meer over deze projecten via onderstaande links:
Casa São Francisco:
Sou Menina e Mae:

 


   © Stichting IBISS Foundation | website: GravyTrain | webdesign: Fred Opdam