Het nieuwe bestuur 2019

Het gemotiveerde bestuur stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Jolande Piersma (voorzitter IBISS NL Steunfonds sinds 1 januari 2019), moeder van een dochter en een zoon en sinds eind 2018 oma geworden. “Oma” een naam om trots op te zijn. Sinds 2017 ben ik gestopt met werken, doe zo af en toe nog een klus, maar mag geen naam meer hebben. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij Hoogovens, tegenwoordig Tata Steel en in de Offshore Windindustrie, zowel in Nederland als in Belgie.  Ik ben zeer gemotiveerd de rol als Voorzitter in te vullen, ik ben namelijk van mening dat het goed is na je werkzame leven, je bezig te houden met je medemens of de meest kansarme in onze samenleving en ik ben in 2018 benaderd om Voorzitter van IBISS NL Steunfonds te worden. Ik heb hier niet lang over na hoeven denken! Onze doelstelling is om geld te genereren voor IBISS Rio en we streven naar een transparante organisatie en nauw contact te hebben met onze donateurs.  We zullen streven naar aantal nieuwsbrieven per jaar en we zijn ook blij met uw mening, op- en/of aanmerkingen.

Ik ben Erik Nachbar (Penningmeester sinds 1 maart 2019), 52 jaar en heb twee volwassen kinderen. Ik werk als financieel directeur bij de Downstream activiteiten van Tata Steel. Hier worden van het staal bijvoorbeeld buizen gemaakt of heel dun staal voor batterijen. Voor mijn werk ben ik veel op reis en wat mij dan opvalt is dat we het in Nederland erg goed hebben. Door het penningmeesterschap bij IBISS hoop ik een klein steentje bij te dragen om onze welvaart te delen met kinderen in Brazilië die een steuntje in de rug hard nodig hebben.

Mijn naam is Jonna Blom (Secretaris sinds half april), ben 27 jaar en heb een dochter van 8 maanden. Ik werk als zelfstandige in de sport. Ik begeleid mensen een-op-een maar ook geef ik sportles aan (grote) groepen. Nu ik een dochter heb, ben ik anders naar de wereld gaan kijken. Zij heeft en krijgt echt alles van ons. Niets is te gek maar vele andere kinderen hebben dit geluk niet. Dit betekent niet dat zij dit niet verdienen want dat is namelijk wel het geval. Ik wil graag mijn geluk delen met anderen en helpen waar ik kan. Met mijn functie als Secretaris hoop ik dat ik dat waar kan gaan maken.

© Stichting IBISS Foundation | website: GravyTrain | webdesign: Fred Opdam