IBISS Foundation herrijst

Zoals afgesproken houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rond IBISS Foundation. We zijn verheugd te kunnen melden dat IBISS Foundation langzaam maar zeker herrijst. We zien kansen voor de projecten in Brazilië, die onze steun hard nodig hebben. We hopen dat ook uw vertrouwen groeit en dat u ons helpt om volgende stappen te zetten.


Keuzes maken


Vanaf het moment van aantreden heeft het nieuwe bestuur een aantal noodzakelijke stappen gezet.


IBISS Foundation ondersteunt alleen projecten die aantonen dat de middelen daadwerkelijk effectief worden besteed. Voorzitter Rob Wakker en penningmeester Maarten Bosscher hebben nieuwe werk-en verantwoordingsprocedures ontworpen die eenvoudig en voor iedereen te begrijpen zijn. Het bestuur heeft daar unaniem mee ingestemd.


Dankzij de volharding van de voorzitter en Sebastião (Tião) Carlos dos Santos (Presidente na Associação de Catadores do Aterro Metropolitano do Jardim Gramacho) is een degelijke en betrouwbare band ontstaan tussen Rio en Nederland. Dat geeft vertrouwen voor een vruchtbare samenwerking in de toekomst. In Jurema da Guia hebben we een goede tolk gevonden, wat de communicatie aanzienlijk bevorderd.


Nu alle zaken uit het verleden zijn verwerkt blijkt het fonds IBISS Foundation broodmager. Met de bescheiden middelen die er zijn, heeft het bestuur besloten de volgende projecten te ondersteunen;


Dit zijn projecten die ook in het verleden al hebben aangetoond dat ze de middelen goed besteden.


We hebben uw hulp nodig


Tegen de achtergrond van economische regressie, politieke beslommeringen en sportieve aspiraties stapelen de problemen voor deze projecten zich op.


Daarom vragen we u om ons (weer) te ondersteunen met uw donaties. Die voeding heeft IBISS Foundation hard nodig om het goede werk voor deze projecten te blijven uitvoeren.


Langzaam maar zeker krabbelt IBISS Foundation op en daar zijn we als bestuur trots op. Er is nog genoeg te doen om een florerende instelling te worden die mensen in favela’s van Brazilië kansen wil geven voor een beter bestaan. Daar blijven we ons voor inzetten. Wij hopen dat dat ook u vertrouwen geeft voor de toekomst van IBISS Foundation. Uw reactie zien wij met belangstelling tegemoet.


Met vreugdevolle groet,


Bestuur IBISS Foundation


1.1.2.4 Vila Cruzeiro_MG_3519

Schenk periodiek voor 5 jaar of langer en profiteer van belastingaftrek!

© Stichting IBISS Foundation | website: Reinschaap Punt NL | webdesign: Fred Opdam